Kezdőlap / Érdekes / Íme a legújabb szemteszt: te észreveszed a leopárdot a fényképen?
loading...

Íme a legújabb szemteszt: te észreveszed a leopárdot a fényképen?

Valahol ezen a fantasztikus fényképen ott lapul egy leopárd – hiszed vagy sem, az állat tényleg rajta van a felvételen, bár ezt eddig nagyon kevés felfedező szempár tudta kiszúrni! A ragadozó tökéletesen álcázza magát a Rajasztán (India) sziklás térségében, így feltűnés és gyanúkeltés nélkül mérheti fel a terepet.

tes

Sudhir Shivaram kapta lencsevégre a nagymacskát, majd azzal cukkolta a haverjait, hogy kerestette velük a képen a leopárdot, amit persze közülük csak kevesen láttak meg. Bevalljuk, nekünk is időbe telt felfedezni a rejtőzködő ragadozót, de végül sikerült!

A fotós a következőket árulta el a fénykép készítésének körülményeiről:„sziklás jellegének köszönhetően, a helyszín nagyon népszerű a leopárdok körében. Az állat épp a barlangjából bújt elő, és kifeküdt pihenni. Kimért távolságot tartottam tőle, hogy ne zavarjam. Aztán lefényképeztem, de úgy, hogy a leopárdot a központi zónán kívülre helyeztem, így igazán nehéz észrevenni. Eddig csak néhányan fedezték fel a nagymacskát a képen. Sokan rosszra tippeltek, de voltak olyan személyek is, akik határozottan tagadták a leopárd jelenlétét a fényképen.” – szórakozott a 43 éves fotós.

Hozzátette, „a leopárdok annyira jól álcázzák magukat a környezetükben! Ők a legalkalmazkodóbb állatok egyikei, és amíg nem zaklatjuk őket, ők sem avatkoznak be az életünkbe, hanem békésen elélnek mellettünk.” – magyarázta Shivaram.

Szóval, akkor hol van a leopárd a képen?

Forrás

loading...

Ezt láttad már?

20 csúnya gyereksztár akkor és most fotója, akik nagyon dögösek lettek

Csúnyácska gyereksztárok akiknek nagyon jót tettek az évek és napjainkra már eszméletlen dögösek lettek. forrás