Kezdőlap / Érdekes / Így nézett ki az élő Barbie baba a műtétek előtt
loading...

Így nézett ki az élő Barbie baba a műtétek előtt

Hogyan nézett ki a plasztikai műtétek sorozata előtt a híres ‘élő Barbie baba’? Meglepően jól. Azon tanakodunk, hogy vajon mi kattant be nála, hogy egyszer csak elhatározta, hogy ő bizony olyan külsővel szeretne rendelkezni, mint egy anatómiailag teljesen hibás műanyag baba?

A képeket nézve tényleg nem értjük, mi vesz rá valakit arra, hogy ezt művelje a külsejével. Egy rakat pénzt elkölteni arra, hogy úgy nézz ki, mint az 5 éves lányok kedvenc játékszere? Az biztos, hogy ettől nem lett sikeresebb a férfiak körében a hölgy. A lányt egyébként Valeria Lukjanovának hívják, Ukrajnában él, 28 éves és hosszú évek alatt alakította ki ezt a ‘tökéletes’ külsőt magának.

A külseje is elég bizarr, de úgy tűnik az évek során a lelke is eltorzult. A következőt nyilatkozta, amikor megkérdezték, hogy szeretne-e gyereket vállalni:  “Visszataszítónak tartom a szülést, s inkább halnék kínhalált, mint hogy gyerekem legyen. A világon a legrosszabb dolog a családi élet.”

Kedves, szimpatikus asszony, igaz?

Így nézett ki régen, mielőtt kés alá feküdt volna. Következzen néhány előtte-utána fotó:

barbi

Komolyan, megérte kés alá feküdni? Neki biztos, azt csinál a saját testével amit akar, de nálunk kiveri a biztosítékot az eredmény.

Forrás

loading...

Ezt láttad már?

Hátborzongató kígyótetemet találtak egy brazíliai építkezésen. Ha félsz a kígyóktól akkor ezt NE nyisd meg!

Észak Brazíliában egy építkezésen fedezték fel ezt a kígyótetemet, ami 11 méter hosszú a súlya …