Kezdőlap / Érdekes / Ez az öt csillagjegy a legjobb nő az asztrológia szerint
loading...

Ez az öt csillagjegy a legjobb nő az asztrológia szerint

Ha ebben az öt jegyben születtél, sohasem lesz gondod a férfiakkal!

SKORPIÓ

A világ egyik legszebb nője, Grace Kelly is Skorpió volt. A Skorpió nők vagy gyönyörűek, mint Grace vagy Julia a Roberts, vagy nagyon jelentéktelenek. De nem számít, mert minden férfit megőrjítenek. A lelki manipuláció nagy mesterei. Igazi szirének, akik örökre mély sebet ejtenek a férfiak szívén. Imádja a Bak, Bika, Halak, Rák férfiakat, de elbánnak a levegő jegyekkel is. A Skorpió megeszi az Ikreket reggelire

KOS

A Kos nő az igazi rocker lány. Akkora energiával áll neki a csábításnak, hogy áldozata még fel sem ocsúdik, már hatása alatt van. Aztán, ha nem vigyázz, már dobták is, mert a vadászösztön már odébb is vitte Kos kedvesét. A Kos nő férfiasan hódít, szereti a kissé gyengébb férfiakat: Rákokat, Ikereket, Mérlegeket, de a Kos a legjobb Oroszlán szelídítő is.

HALAK

A Halak nő pontosan érzi, mi van a férfi lelkében, ráhangolódik, és kedvességével, bájával elvarázsol bárkit. Kicsit ragadós, de bizonyos férfiak ezt nem bánják, ami belőlük hiányzik az érzelmek terén, azt a Halak nő pótolja hatalmas, álmodozó lelkével-

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő nő olyan szabad, hogy minden férfi megpróbálja megszelídíteni, de hiába. A Vízöntő nőt nem érdeklik a szabályok, az érzelmek, csak egy érdekes személyiségű férfi köti le, de legbelül mindig független marad. Éppen ez a férfias önállósága a kihívás a férfiak számára. Érdekes módon éppen az érzelmesebb férfiak ragaszkodnak a Vízöntő nőhöz, de a tűzjegyeket is meg tudja babonázni. A Kosok, Nyilasok, Oroszlánok imádják a Vízöntő nőket, mert nem lehet megunni.

BIKA

A Bika nőre az érzékiség bolygója, a Vénusz van hatással, ami miatt nagy belső erővel rendelkezik, de ugyanakkor sérülékeny is. Jólelkű, figyelmes, és nagyon szexi. Tudja, hogy mit kell tennie azért, hogy elérje célját, ismeri a szavak és a gesztusok erejét, hatékonyságát. Nagyon kreatív, csábító, akire mindig emlékezni fognak, így egy férfi sem tud ellenállni a Bika nőnek. A Bika nő szinte mindig szép, elegáns, és harmonikus teremtés.

Forrás

loading...

Ezt láttad már?

20 csúnya gyereksztár akkor és most fotója, akik nagyon dögösek lettek

Csúnyácska gyereksztárok akiknek nagyon jót tettek az évek és napjainkra már eszméletlen dögösek lettek. forrás