Kezdőlap / Érdekes / Ez az öt csillagjegy a legjobb nő az asztrológia szerint
loading...

Ez az öt csillagjegy a legjobb nő az asztrológia szerint

Ha ebben az öt jegyben születtél, sohasem lesz gondod a férfiakkal!

SKORPIÓ

A világ egyik legszebb nője, Grace Kelly is Skorpió volt. A Skorpió nők vagy gyönyörűek, mint Grace vagy Julia a Roberts, vagy nagyon jelentéktelenek. De nem számít, mert minden férfit megőrjítenek. A lelki manipuláció nagy mesterei. Igazi szirének, akik örökre mély sebet ejtenek a férfiak szívén. Imádja a Bak, Bika, Halak, Rák férfiakat, de elbánnak a levegő jegyekkel is. A Skorpió megeszi az Ikreket reggelire

KOS

A Kos nő az igazi rocker lány. Akkora energiával áll neki a csábításnak, hogy áldozata még fel sem ocsúdik, már hatása alatt van. Aztán, ha nem vigyázz, már dobták is, mert a vadászösztön már odébb is vitte Kos kedvesét. A Kos nő férfiasan hódít, szereti a kissé gyengébb férfiakat: Rákokat, Ikereket, Mérlegeket, de a Kos a legjobb Oroszlán szelídítő is.

HALAK

A Halak nő pontosan érzi, mi van a férfi lelkében, ráhangolódik, és kedvességével, bájával elvarázsol bárkit. Kicsit ragadós, de bizonyos férfiak ezt nem bánják, ami belőlük hiányzik az érzelmek terén, azt a Halak nő pótolja hatalmas, álmodozó lelkével-

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő nő olyan szabad, hogy minden férfi megpróbálja megszelídíteni, de hiába. A Vízöntő nőt nem érdeklik a szabályok, az érzelmek, csak egy érdekes személyiségű férfi köti le, de legbelül mindig független marad. Éppen ez a férfias önállósága a kihívás a férfiak számára. Érdekes módon éppen az érzelmesebb férfiak ragaszkodnak a Vízöntő nőhöz, de a tűzjegyeket is meg tudja babonázni. A Kosok, Nyilasok, Oroszlánok imádják a Vízöntő nőket, mert nem lehet megunni.

BIKA

A Bika nőre az érzékiség bolygója, a Vénusz van hatással, ami miatt nagy belső erővel rendelkezik, de ugyanakkor sérülékeny is. Jólelkű, figyelmes, és nagyon szexi. Tudja, hogy mit kell tennie azért, hogy elérje célját, ismeri a szavak és a gesztusok erejét, hatékonyságát. Nagyon kreatív, csábító, akire mindig emlékezni fognak, így egy férfi sem tud ellenállni a Bika nőnek. A Bika nő szinte mindig szép, elegáns, és harmonikus teremtés.

Forrás

loading...

Ezt láttad már?

Hátborzongató kígyótetemet találtak egy brazíliai építkezésen. Ha félsz a kígyóktól akkor ezt NE nyisd meg!

Észak Brazíliában egy építkezésen fedezték fel ezt a kígyótetemet, ami 11 méter hosszú a súlya …