Kezdőlap / Érdekes / Egy lány, akiért a te pasid is szemrebbenés nélkül elhagyna!
loading...

Egy lány, akiért a te pasid is szemrebbenés nélkül elhagyna!

A fiú úgy érezte, megtalálta a tökéletes barátnőt. Látszólag.

Mindenki arról álmodozik, hogy megtalálja a tökéletes lelki társat. Egy olyan embert, akivel a boldog pillanatok sokkal többet vannak jelent a kapcsolatban, mint a hülye kis összekapások. Egy olyan ember, aki állandóan meg tud minket lepni, még sok-sok év után is. A srác úgy érezte, hogy megtalálta a tökéletes barátnőt. Olvasd végig a cikket, érdemes…

“Minden este egy órán át játszik, általában nagyon rövid nadrágban. Azt hiszem megtaláltam a tökéletes barátnőt.”

1

“Egy hosszú nap után a kocsiban ültem, és megírtam neki, hogy majd összedobok magamnak valamit, ne fáradjon. Hazaértem, és ez fogadott!”

2

“Mindig csomagol nekem valami aranyos szendvicset”

3

“Annyira szerettem őt, hogy hajlandó voltam ilyen kis butácska lányos képeket csinálni vele”

4

“A munkám miatt sokat kell repülnöm. Szeretek Bloody Mary koktélt inni a gépen, szóval mindig meglepett egy adag Tabasco szósszal, hogy feldobjam a kicsit az italomat.”

5

“Persze néha jól meg is tréfált. Például a samponos flakonba töltötte a fogkrémet.”

6

“Mindig is akartunk kintre egy jacuzzit, de nem engedhettük meg magunknak. Szóval meglepett egy gyerekmedencével és egy hősugárzóval.”

7

“De ez a történet nem a tökéletes barátnőről szólt. Ezt hagyta nekem a konyhában miután szakítottunk.  Azóta is megszakad a szívem. Pár nap múlva el is költözött.”

8

“Nekem adta a játékot amivel minden nap játszott. Azóta is minden nap játszom vele.”

9

Szóval hiába mondjátok nekem, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy olyan barátnőm van, aki minden pasi álma, végül nem lett happy end a történet vége. Valaki majd okosabb lesz nálam, és tényleg a világ legjobb barátnőjét fogja ki a volt barátnőm személyében.

Ő továbblépett, én pedig szép lassan megbékéltem a ténnyel (de tényleg). A munkát helyeztem előtérbe, és ezzel elszúrtam mindent. Azóta nagy felfedezésre jutottam. Mégsem ő volt a tökéletes barátnő, hiába éreztem úgy sokáig. Ezek mellett a fotók mellett volt egy csomó feszült pillanat: az ő problémái, az én problémáim. Apróságok, amikből veszekedések születtek. Bárcsak vissza mehetnék az időben, hogy kijavítsam ezeket a dolgokat, és ne gondoljam a kapcsolatunkat megrendíthetetlennek.

Forrás

loading...

Ezt láttad már?

Hátborzongató kígyótetemet találtak egy brazíliai építkezésen. Ha félsz a kígyóktól akkor ezt NE nyisd meg!

Észak Brazíliában egy építkezésen fedezték fel ezt a kígyótetemet, ami 11 méter hosszú a súlya …