Kezdőlap / Történet / Egy férfi sikoltozást hallott az utcából. Mikor odament egy kis tipegő gyermeket látott odaszíjazva egy kerítéshez
loading...

Egy férfi sikoltozást hallott az utcából. Mikor odament egy kis tipegő gyermeket látott odaszíjazva egy kerítéshez

Amikor Matt Kinight meghallotta a gyereksikítást, azonnal átrohant az utcán, ahol megpillantotta a kicsit egy kerítéshez szíjazva. Nyomban akcióba lépett.

manwalkingpastgate

Matt egy fotót készített a kislányról, hogy a kerítéshez van kötve, hogy a későbbiekben legyen bizonyítéka, majd azonnal el kezdte kioldozni a gyermeket fogságából. Sajnos nem ez az egyetlen eset, mikor ő és más szomszédok látták ezt a lányt ilyen szituációban. Az elmúlt hónapokban többször tapasztalták, hogy hanyagolják a kicsit, és hagyják az utcán lézengeni a szülei.

A rendőrség kiment a házukhoz már néhányszor a múlt hónapban, hogy kérdezzék a szülőket a gyermekükkel kapcsolatban, de végül mindig hagyták, hogy tovább éljen a kicsi ezekkel a szülőkkel. Ahhoz, hogy ez eset most ne sikkadjon el, Matt és a KHQ csatorna megtámadták a Gyermekvédő Szervezetet, a történések miatt, abban a reményben, hogy addig hajtják az ügyet, míg az eredményes nem lesz a kislány érdekében, és a kiveszik ebből a családból őt.

babypinned

Vannak emberek, akik nem érdemlik meg, hogy anyák és apák legyenek! (Figyelmeztetés! – a következő videó zavaró lehet egyes nézőinknek).

Forrás

loading...

Ezt láttad már?

A terhes nő akart még egy utolsó családi képet a halott férjével. A végeredménytől könnybe lábad a szemed!

Nicole Bennett-nek és férjének Deonta-nak mar volt egy csodálatos fiúk, majd a nő másodszor is terhes …