Kezdőlap / Történet / Az anya átöleli lánya gyilkosát a bíróságon. De ez miért fantasztikus.
loading...

Az anya átöleli lánya gyilkosát a bíróságon. De ez miért fantasztikus.

Két évvel azután, hogy lányát az iskolabuszon egyik osztálytársa lelőtte, Ady Guzman DeJesus először látta lánya gyilkosát, Jordyn Howe-t a bírósági tárgyaláson.

Akkor valami olyan dolgot tett, melyet sokan nehezen értenek csak meg. Átölelte Jordyn-t és beleegyezett, hogy enyhébb büntetést kapjon. Valószínű nehéz megérteni, hogyan ölelheti át egy szülő gyermeke gyilkosát. Ady azonban úgy gondolta, a tinédzsernek lehetőséget kell adni és ha ő életfogytiglant, kap az egy óriási hiba lesz.

Jordyn véletlenül lőtte le Ady lányát mikor édesapja fegyverét magával vitte a buszra. Ez véletlenül sült el amikor éppen meg akarta mutatni barátainak, eltalálta Lourders-t a nyakán és a lány meghalt.

Az anya először nagyon kemény büntetést akart de aztán rájött, hogy Jordyn még csak gyerek, előtte ez egész élet. Ady ezért az akarta, hogy enyhébb büntetést kapjon és fiatalkorúak börtönébe menjen. Azt is kérte, hogy ha Jordyn majd kiszabadul, akkor vele együtt járják az iskolákat, hogy felhívják a tanulók figyelmét a fegyverek veszélyességére.

Ady cselekedete azt mutatja, mennyire hihetetlenül megbocsátó tud lenni egy ember. Bár sokan nem értik viselkedését, talán a megbocsájtás az egyetlen járható út egy ilyen tragikus esemény után. Mi tisztelgünk Ady bátorsága és hihetetlen megértése előtt.

Forrás

loading...

Ezt láttad már?

A terhes nő akart még egy utolsó családi képet a halott férjével. A végeredménytől könnybe lábad a szemed!

Nicole Bennett-nek és férjének Deonta-nak mar volt egy csodálatos fiúk, majd a nő másodszor is terhes …