Kezdőlap / Videók / Amikor ez a 6 éves kislány felhívta a rendőrséget a mostohaapja miatt, fogalma sem volt, hogy az mit fog tenni a babával. Sírok.
loading...

Amikor ez a 6 éves kislány felhívta a rendőrséget a mostohaapja miatt, fogalma sem volt, hogy az mit fog tenni a babával. Sírok.

Pokol a földön, ami örökre tönkretehet egy emberi életet: a családon belüli erőszakról beszélünk.Leginkább a legkisebbek és a leggyengébbek szenvedik meg: az ártatlan gyermekek. Íme egy részlet egy 6 éves kislány telefonhívásából, aki hívta a rendőrséget.

Ez 1990. november 21-én történt Lisa házában, a mostohaapja odavág bárminek, ami keresztezi az útvonalát.

(A videó feliratozva van, ha nem látnád ne felejtsd el bekapcsolni a feliratot alul!)

Lisa gyermekkora során mintegy 23 esetben jelentettek gyermekbántalmazást a házukból. Annak ellenére, hogy ez a szám ilyen kísértetiesen magas, sem őt, sem a húgát nem vették el a családtól.

Ma, 24 évvel később Lisa egy fiatal nő, aki megbirkózik a gyermekkori körülményeivel, de soha nem felejti el, hogy mi történt. Számtalan heg maradt, különösen a lelkében.

Van egy online újságja, ahol nyíltan ír a gyermekkoráról, gyakran nagyon érzelmesen. Indítéka, hogy felhívja a figyelmet a családon belüli erőszakra. Mert néha azoknak kellene megszólalni, akik a legnagyobb csendben vannak. Néha egy kis támogatás kell kívülről. Ezért Lisa legmélyebb kérése mások számára is: “Ha még a legkisebb gyanúja is fennáll a családon belüli erőszaknak, avatkozz bele! Beszélj az érintettekkel, és kérj segítséget. Soha nézd el, és soha ne légy csendben. Emeld fel a hangod! Élet-halál kérdés lehet, ahogy az én családommal is!”

Oszd meg ennek az ártatlan gyermeknek a segélykiáltását és mély üzenetét nőként. Ha az erőszakról van szó, nincs mentség. Különösen a gyermekek számára.

Segíts terjeszteni az üzenetet!

Forrás

loading...

Ezt láttad már?

Hátborzongató kígyótetemet találtak egy brazíliai építkezésen. Ha félsz a kígyóktól akkor ezt NE nyisd meg!

Észak Brazíliában egy építkezésen fedezték fel ezt a kígyótetemet, ami 11 méter hosszú a súlya …