Kezdőlap / Érdekes / A tízéves kislányt megultrahangozták a kórházban – az orvosok nem akartak hinni a szemüknek!
loading...

A tízéves kislányt megultrahangozták a kórházban – az orvosok nem akartak hinni a szemüknek!

Az igazán felháborító, hihetetlen sztorik teljesen véletlen derülnek ki. Például egy sürgős orvosi vizsgálat alatt, az orvosok, és hozzátartozók legnagyobb meglepetésére…

s

Egy tízéves kislány igen erős, késszúrás jellegű hasfájásra panaszkodott tanóra közben. A tanárok nem igazán tudták, mit tegyenek, így bevitték őt a legközelebbi kórházba.

loading…

Az orvosok természetes azonnal elvégeztek rajta mindenféle vizsgálatot, többek között az ultrahangvizsgálatot is. Ekkor olyasmit találtak, amitől tátva maradt a szájuk, és amit alig akartak elhinni.

Ugyanis a kislány éppen vajúdott… És nem ez volt az egyetlen sokkoló dolog az egészben, hanem az, hogy senki sem vette észre, hogy egyáltalán terhes.

A kisbabája szerencsére problémamentesen megszületett, azonban ez a helyzet rengeteg kérdést vet fel… Ezek közül a legfontosabb kérdés, azaz, hogy hogyan esett teherbe, és hogy ki az apuka.

A nyomozás során a kislány végül bevallotta édesanyjának, hogy a 40 éves nevelőapja szexuálisan molesztálta, és bántalmazta őt évekig. Az édesanya azonnal jelentette ezt, és a kislány vallomását felvették.

Kiderült, hogy a mostohaapa megfenyegette a kislányt, hogy megöli őt, és az egész családját, ha bárkinek el meri mondani a történteket…

Forrás

loading...

Ezt láttad már?

Hátborzongató kígyótetemet találtak egy brazíliai építkezésen. Ha félsz a kígyóktól akkor ezt NE nyisd meg!

Észak Brazíliában egy építkezésen fedezték fel ezt a kígyótetemet, ami 11 méter hosszú a súlya …