Kezdőlap / Történet / A 11 éves lány teherbe esett…Megfagyott a vér az ereimben, amikor megláttam az apját!
loading...

A 11 éves lány teherbe esett…Megfagyott a vér az ereimben, amikor megláttam az apját!

A lány túlságosan hamar kezdett el élni – ital, drogok, nemi élet…11 évesen esett teherbe! Most megmutatjuk a gyerek apját is.

Tressa Middleton 21 éves angliai lány, akit annyi kegyetlenség ért már, hogy szinte lehetetlen, hogy normális életet élhessen.
De kezdjük az elején: Kislányként egy rövid ideig árvaházban élt, mert az anyja hajléktalan volt. Ezt követően Tressa és bátyja egy skót városba került.

Tressa itt 12 éves.

1

“Már kilenc évesen olyan életet éltem, mint egy 20 éves. Inni kezdtem, drogokat fogyasztottam, idősökkel feküdtem le.” Tressa azt gondolta, hogy rá nem érvényesek a szabályok, nincsenek határok. Élte az életét, csakhogy nem volt egy normális gyerekkora. Tizenegy éves korában egy nagy sokk érte: a lány tesvére megerőszakolta őt egy épület mögött.

A kislány teste kezdett megváltozni és egy barátja hamarosan észrevette rajta, hogy valami baj van. Azt gyanították, hogy teherbe esett ezért elvégzett egy terhességi tesztet.

2

És a teszt eredménye pozitív volt…

3

A testvére természetesen nem akart gyereket, azonban 12 éves korában Tressának egy kislánya született. Két éven át titkolta, hogy ki a lány apja de végül az igazság napvilágra került, és a DNS vizsgálatok bebizonyították, hogy ki a lány apja. A fiút bíróság elé állították és négy év börtönre ítélték.

A képen Jason, a gyerek apja látható

4

Tressa most új életet próbál kezdeni, erős személyiséggé vált és megpróbálja elfelejteni a múltját. A tragikus tapasztalatairól könyvet írt.

Ma 21 éves, és csak egyetlen kívánsága van

5

Remélem, hogy a lányom egy nap meg fog bocsátani nekem. Azt akarom, hogy tudja, mennyire szeretem őt. Óriási kudarc lesz, amikor rájön a szörnyű valóságra, hogy a nagybátyja egyben az édesapja is. Remélem, hogy megbocsátasz, hogy felelőtlen voltam és sokat ittam abban az időben.

6

Milyen szörnyű sors – nehéz elképzelni, hogyan élhet ezután normális életet Tressa. Az ilyen szörnyű eseményeket valószínű, hogy soha nem lehet teljesen feldolgozni.

Forrás

loading...

Ezt láttad már?

A terhes nő akart még egy utolsó családi képet a halott férjével. A végeredménytől könnybe lábad a szemed!

Nicole Bennett-nek és férjének Deonta-nak mar volt egy csodálatos fiúk, majd a nő másodszor is terhes …