Kezdőlap / Képek / 6 dolog, amit a férfiak sosem vallanának be másoknak
loading...

6 dolog, amit a férfiak sosem vallanának be másoknak

Ha a férfiakra gondolunk általában a felületes dolgok jutnak eszünkbe róluk: szeretik a sportokat, odavannak a szép kocsikért és a videójátékokért. De ez mind, csak a felszín. A nőkre szokás azt mondani, hogy igazán összetett a lelkük, azonban a férfiaknak is megvannak a maguk rejtett sajátosságaik.

Ahogy a nőknek, úgy a férfiaknak is vannak “titkaik”, amiket soha sem osztanának meg másokkal, talán még egymás közt sem, de mi eláruljuk most nektek, mi minden zajlik egy férfiban. 🙂

1. Nekik is szükségük van támogatásra és figyelemre.

A nők gyakran jönnek azzal, hogy nem kapnak elég figyelmet a párjuktól, ám ezzel nincsenek egyedül. Hajlamosak azt gondolni a férfiakról, hogy erősek, mint a kő, pedig nekik is szükségük van arra, hogy néha valakinek kiöntsék a szívüket és vigasztaló szavakra találjanak.

2. Az örök hiszti-faktor: a férfiak lecsekkolják az idegen nőket

Hiába van egy férfinek barátnője, ösztönösen megnéznek más nőket. És ebben nincs semmi szégyellni való. Hiszen ez nem azt jelenti, hogy a párjukat nem találják vonzónak, ez csupán beléjük van kódolva, ilyen a természetük. Szóval nőként jobb, ha nem szólsz rájuk, inkább figyelmen kívül hagyod a dolgot, vagy részt veszel a játékban és Te is megdicséred a lányt, akit méreget.

3. A férfiak is aggodalmaskodnak

Hiába mutatják magukról, hogy milyen erősek és határozottak, sokszor ők is bizonytalanok egy-egy döntésükkel kapcsolatban. Ugyanúgy hajlamosak ráparázni dolgokra és félnek egyes helyzetektől.

4. Néha semmiségeken törik a fejüket

Gyakran előfordul, hogy egy férfi morcosnak tűnő arccal maga elé mered, mire egy nő reakciója általában az, hogy biztos valami nyomja a lelkét. Pedig a férfiak többsége szeret marhaságnak tűnő dolgokon akár órákat is filozofálni, szóval nem kell mindig rosszra gondolni. 🙂

5. Egy férfi nem figyel az apró részletekre

Persze ez furcsa lehet egy nőnek, hiszen ők minden részletre görcsösen odafigyelnek, mindig mindent túlagyalnak, de el kell fogadni, hogy a férfiaknál ez egyáltalán nem így működik. Emiatt természetesen sokkal kevésbé stresszesek, hiszen a végeredményt nézik. Talán érdemes lenne az ő életszemléletüket követni? 

6. Az egyedüllét és a semmittevés mindenkinek jár

Ahogy a nők esküsznek a Me-Time-ra, azaz az Én-Időre, így a férfiak is igazán megérdemlik ezt. Hiszen mindenkinek szüksége van egy kis magányra, feltöltődésre, a különbség talán az, hogy a nők és a férfiak teljesen más dolgot csinálnak ez alatt az idő alatt.

Ha pedig kíváncsivá tettünk, vajon mit művelnek a férfiak, mikor egyedül vannak, kattints ide bátran! 😜

Ti egyetértetek a felsoroltakkal?😉

forrás

loading...

Ezt láttad már?

22 iszonyatosan menő nyaralási fotó, ami miatt már most várni fogod a jövő nyarat

Már lassan hivatalosan is vége a nyárnak, és talán sokan örülünk is ennek. Nincs többé …