Kezdőlap / Érdekes / 26 alapigazság, amelyet egyszerűen senki nem bír megmagyarázni
loading...

26 alapigazság, amelyet egyszerűen senki nem bír megmagyarázni

Léteznek olyan megmagyarázhatatlan dolgok az életben, amelyeket mindenki ismer, és teljesen alapvetőnek számít, miközben az okát nem értjük. Ilyen például az, hogy mindenki rondának látja magát a fodrász tükrében. Mégis miért van ez?? Senki nem tudja, de az emberek 99%-a mégis így érez. Összegyűjtöttünk ezekből a furcsa dolgokból még egy párat. Ugye, hogy igaz (szinte) mindegyik??

1. A futárszolgálatok dolgozói bajnokok síkfutásban. Megnyomják a csengőt, és már ott sincsenek.

2. A bedugult orr-nosztalgia létező jelenség. Ha bedugul az orrod, felülsz, és azokra a szép időkre gondolsz, amikor nem volt bedugulva az orrod, és hogy ezt akkor mennyire természetesnek vetted.

3. A fodrász székében ülve mindig úgy érzed, hogy itt a világvége. Besamponozott fejjel szembenézel a tükörképeddel és eltűnődsz: “Vajon mindig ilyen ronda voltam?”

z3

4. A samponos flakonokon vannak a legjobb novellák. Ha elfelejted magaddal vinni a telefonodat a vécére, felkapsz egyet, és olvasgatni kezded.

5. A felnőttkor definíciója: kilencven százalékban e-mailek törlése, tíz százalékban minden más.

6. Jó tévéműsor mellett minden étel finomabb. Az éhhalál szélén egyensúlyozva is kivárod, míg betölt a kedvenc sorozatod, addig egy falatot sem eszel.

7. A világ legrosszabb érzése, amikor azt olvasod, hogy az internetes rendelésed 4-7 munkanap alatt érkezik meg hozzád. Te reméled, hogy 4 nap lesz, de mindig 7 nap.

8. Egy jó toll feldobja a napodat. Előfordult már, hogy írás közben elandalodtál azon, milyen akadálytalanul fut a toll a papíron, milyen szép tintanyomot hagy, mintha Jézus könnyezte volna tele a lapot, vagy… valami ilyesmi.

ogaz2

9. Erre nincs magyarázat: amikor éppen lemaradsz egy telefonhívásról, de egy másodpercen belül visszahívod az illetőt, aki aztán nem veszi fel. He?

10. Vakító felfedezés: amikor éjjel ránézel a telefonodra, a háttérvilágítást viszont nem vetted le előzőleg.

11. Nincsen hangosabb egy zsúfolt helyiségben megkorduló gyomornál. Például amikor egy írásbeli vizsga alatt dönt úgy a bendőd, hogy gyakorolná a bálnák énekét.

12. Fogadjunk, hogy belehallgattál már idegenek beszélgetésébe, és majdnem kibújtál a bőrödből, annyira szerettél volna beleszólni, kéretlen tanácsot adni.

ogaz4

13. Ismétlés a tudás anyja – például amikor zenét hallgatsz, de közben belefeledkezel valami másba, így a dal vége fele visszapörgeted az elejére, hogy most akkor végig hallgatod, de közben belefeledkezel valami másba, így a dal vége fele vissza…

14. A legaljasabb húzás: amikor valaki lelkesen megmutat neked egy videót, te pedig megérinted a képernyőt, hogy lásd, mennyi van még hátra.

15. Pánikroham a boltban: amikor igyekszel az aprót besöpörni a pénztárcádba, és a következő vásárló már ott liheg a nyakadban.

16. Vizsgahelyzetben a 2+2-t is bepötyögöd a számológépbe, hátha reggel óta változtak a szabályok.

ogaz611

17. A világ legidegesítőbb hangja a sajátod: ha felvételről hallod magad, abban is elbizonytalanodsz, hogy te vagy te.

18. Ilyet fejet te is tutira vágtál már: amikor elsétálsz valaki mellett, akiről tudod, hogy kicsoda, de annyira nem ismered, hogy oda is köszönj.

19. A gyerekkor legfélelmetesebb pillanata: amikor lekapcsolod a pincében a villanyt, és rohanni kezdesz felfelé, nehogy a halál hamarabb rád találjon.

20. A szúnyogcsípés egyetlen hatásos ellenszere. Neked is?

ogaz30415

21. Ez itt a vízicsúszda-póz: amikor arra vársz, hogy a medenceőr végre zöld utat adjon.

22. A legmagányosabb pillanat: amikor nyilvános helyen merül le a telefonod, és fogalmad sincsen, mihez kezdj magaddal.

23. A rettegést is vissza lehet csinálni: amikor rajzfilmeket nézel egy ijesztő film után, nehogy rosszakat álmodj éjszaka.

ogazogaz444444444444

24. A szállítási díj mindent felülír. Nincs gondod azzal, hogy egy cucc harmincezerbe kerül, no de az a fránya ezer forintos kiszállítás…

25. Világvége: amikor felébredsz és megnézed a telefonodon, mennyi időd van még aludni az ébresztőóráig, és rájössz, hogy kábé egy perc.

26. Semmi sem vész a felejtés homályába. Például eszedbe jut valami hülyeség, amit három éve csináltál, és máris fogod a fejed….

ogaz66666666666666662

Forrás

loading...

Ezt láttad már?

Hátborzongató kígyótetemet találtak egy brazíliai építkezésen. Ha félsz a kígyóktól akkor ezt NE nyisd meg!

Észak Brazíliában egy építkezésen fedezték fel ezt a kígyótetemet, ami 11 méter hosszú a súlya …